Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Neadjo woog op het moment van schrijven 88.70 kg (bmi: 29.64).

ik weet t, niet zo snel op die weegschaal gaan staan. Maar, kon het toch niet laten vanmorgen, 1 kg dr af, en dat na 2 dagen, als dat maar goed blijft gaan. Ik ben me ervan bewust dat t de eerste dagen snel zal gaan en daarna langzamer. Maar, t kan er maar vast af zijn.
Gisteravond heerlijk talapia filet uit de over gegeten, beetje zout, beetje peper, beetje kerrie poeder, heerlijk en meer dan genoeg. Ik denk dat ik dit nog wel een tijdje vol ga houden, in ieder geval nog 2 weken turbo-en, dan wintersport en daarna de schade herstellen..

May 12, 2011 om 05:12
Hey hallo, t is al weer ff geleden dat je iets in je dagboek hebt geschreven en ben erg benieuwd hoe het nu met je gaat ik ben zelf op 26 april begonnen met het turbo plan en ben (pas) 4,4 kg kwijt en ben toch wel een beetje teleurgesteld...maar dan vooral in mezelf omdat ik achterstevoren begonnen ben en door niet goed genoeg te lezen toch procucten uit het recepten boek gebruikt heb die schijnbaar niet bestemd waren voor het turbo plan....

Hoe is jou dat vergaan, en ben jij ondcertussen al over gestapt op het MDP? ben nl wel benieuwd of dat dan ook nog werkt...momenteel val ik nl nog steeds af t is maar een ons per dag...maar elke ons is er 1 !

En ik was vooral zo blij als een klien kind dat ik niet meer onder obesse val!!

Nou hoop wat van je te horen mischien kunnen we elkaar steunen....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan